Current News: Fall Final Exam Schedule

Published: 9:53PM 12/28/2009
Updated: 5:54AM 12/29/2009

FALL FINALS SCHEDULE 09-10

Abraham Lincoln High School

 

            Monday, January 11: Regular Monday Bell Schedule

 

Tuesday, January 12:  1st period final             7:30 – 9:20 (110 minutes)

                                                2nd period                    9:26 – 10:08 (42 minutes)

                                                homeroom                   10:14 – 10:24 (10 minutes)

                                                3rd period                     10:30 – 11:12 (42 minutes)

                                                4th period                     11:18 – 12:00 (42 minutes)

                                                lunch                           12:00 – 12:45 (45 minutes)

                                                5th period                     12:51 – 1:33 (42 minutes)

                                                6th period                     1:39 – 2:21 (42 minutes)

                                                7th period                     2:27 – 3:09 (42 minutes)

 

 

 

                                    Wednesday                Thursday                               Friday

                                       1/13                                1/14                                     1/15

 

Block A                      2nd per. final                4th per. final                         6th per. final

8:00 – 9:50                                                                                         

 

9:56 – 10:06                homeroom                   homeroom                           homeroom

                                                                                                           

 

Block B                       3rd per. final                 5th per. final                        7th per. final

10:12 – 12:02                                                                                            

 

12:02 – 12:47                    lunch                          lunch                                  lunch

                                                                                                                  

 

12:47 – 3:12                conferences                 Meeting Time                     make up finals

                                                            (at 12:47, rather than 1:40)